VPN

Turvalliset VPN-ratkaisumme (Virtual Private Networking) mahdollistavat joustavan ja erittäin turvallisen tavan liittää yritysten toimipisteiden verkkoja yhteen sekä mahdollistaa etätyöskentely.

Yksi verkko, monta toimistoa

VPN-palvelua käyttämällä yrityksesi työntekijät voivat työskennellä etänä ja silti olla yhteydessä yrityksesi fyysiseen toimistoverkkoon ja samoihin ainestoihin mitä toimistolla olevat työntekijät.

VPN-ratkaisulla voidaan myös muodostaa kiinteä siltaus usean eri toimiston välille (site-to-site). Näin toimistojen välille pystytään muodostamaan vahvasti salattu verkko ilman kalliita operaattoriverkon verkkosiltausratkaisuja.

Monen laitevalmistajan tuki

Käyttäjähallinnalliset F-VPN-ratkaisut perustuvat yleisesti tuettuun OpenVPN-ohjelmistoon. Ratkaisut toimivat niin Windowsilla, Linuxilla, macOS:lla ja tietyissä toteutuksissa myös Android- ja Apple iOS -laitteissa.

Vahva salaus

F-VPN:ssä jokaiselle käyttäjälle annetaan henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana, joita tilaaja pystyy itse hallitsemaan.

Tuote soveltuu myös eri toimistojen kiinteään siltaamiseen sekä toimistojen välisiin salattujen yhteyksien luomiseen, jolloin ei tarvita kalliita operaattoriverkon siltaverkkoratkaisuja.

F-VPN tukee lisäksi myös tietoliikenteen pakkausta, joka nopeuttaa yhteyttä erityisesti ulkomailta käytettäessä.

Kaksivaiheinen tunnistautuminen

VPN-kirjautuminen voidaan toteuttaa kaksivaiheisella tunnistuksella avainlukusovelluksen avulla, jossa näkyy puolen minuutin välein vaihtuva numerosarja. Tämä numerosarja yhdessä käyttäjätunnuksen ja salasanan kanssa luovat tunnistautumisesta vahvan ja turvallisen.

LDAP- ja Active Directory -integraatiot

VPN-käyttäjien tunnistus on myös toteutettavissa LDAP- ja Active Directory -käyttäjätietokantoihin, jolloin tunnusten ja salasanojen hallinta on entistäkin helpompaa.

F-VPN Lite F-VPN Pro F-VPN Premium
Reitityskyky 1 Gbps 1 Gbps Alk. 1 Gbps
VPN-tunnelin läpäisykyky 100 Mbps* 100–200 Mbps* 100–200 Mbps*
Toimistojen välinen VPN Kyllä Kyllä Kyllä
Käyttäjähallinta Ei Kyllä Kyllä
Helppokäyttöinen web-hallintapaneeli Kyllä Kyllä
Kaksivaiheinen kirjautuminen hallintapaneeliin Kyllä Kyllä
Kaksivaiheinen VPN-kirjautuminen Vain hallintapaneeliin Kyllä
Hinta Kysy tarjous! Kysy tarjous! Kysy tarjous!

* Liikenteen tyypistä riippuen.