VPN

Turvalliset VPN-ratkaisumme (Virtual Private Networking) mahdollistavat joustavan ja erittäin turvallisen tavan liittää yritysten toimipisteiden verkkoja yhteen sekä mahdollistaa etätyöskentely.

Yksi verkko, monta toimistoa

VPN-palvelua käyttämällä yrityksesi työntekijät voivat työskennella etänä ja silti olla yhtydessä yrityksesi fyysiseen toimistoverkkoon ja samoihin ainestoihin mitä toimistolla olevat työntekijät.

VPN-ratkaisulla voidaan myös muodostaa kiinteä siltaus usean eri toimiston välille (site-to-site). Näin toimistojen välille pystytään muodostamaan vahvasti salattu verkko ilman kalliita operaattoriverkon verkkosiltausratkaisuja.

Monen laitevalmistajan tuki

Käyttäjähallinnalliset F-VPN-ratkaisut perustuvat yleisesti tuettuun OpenVPN-ohjelmistoon. Ratkaisut toimivat niin Windowsilla, Linuxilla, Mac OS X:llä ja tietyissä toteutuksissa myös Android- ja Apple iOS -laitteissa.

Vahva salaus

F-VPN:ssä jokaiselle käyttäjälle annetaan henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana, joita tilaaja pystyy itse hallitsemaan.

Tuote soveltuu myös eri toimistojen kiinteään siltaamiseen sekä toimistojen välisiin salattujen yhteyksien luomiseen, jolloin ei tarvita kalliita operaattoriverkon siltaverkkoratkaisuja.

F-VPN tukee lisäksi myös tietoliikenteen pakkausta, joka nopeuttaa yhteyttä erityisesti ulkomailta käytettäessä.

Tokenien avulla myös vahva tunnistus

Avainlukugeneraattorien eli OTP-tokenien avulla VPN-kirjautuminen voidaan toteuttaa vahvalla tunnistuksella, jota käytetään myös muun muassa verkkopankeissa. Token on USB-muistin kokoinen avaimenperä, jossa näkyy minuutin välein vaihtuva numerosarja. Tämä numerosarja yhdessä käyttäjätunnuksen ja salasanan kanssa luovat tunnistautumisesta vahvan ja turvallisen.

F-VPN Lite F-VPN Pro F-VPN Premium
Reitityskyky 1 Gbps 1 Gbps Alk. 1 Gbps
VPN-tunnelin läpäisykyky 100 Mbps* 100–200 Mbps* 100–200 Mbps*
Toimistojenvälinen VPN Kyllä Kyllä Kyllä
Käyttäjähallinta Ei Kyllä Kyllä
Helppokäyttöinen web-hallintapaneeli Kyllä Kyllä
OTP-token hallintapaneeliin Kyllä Kyllä
OTP-tokenit VPN-kirjautumiseen Ei Kyllä
Hinta Kysy tarjous! Kysy tarjous! Kysy tarjous!

* Liikenteen tyypistä riippuen.