F-Solutions Oy ostaa Cinian tytäryhtiö Netplaza Oy:n hostauspalveluliiketoiminnan

F-Solutions Oy ja Cinian tytäryhtiö Netplaza Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jonka myötä Netplazan hostauspalveluliiketoiminta siirtyy F-Solutionsille.

F-Solutions Oy ja Cinian tytäryhtiö Netplaza Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jonka myötä Netplazan webhotelli-, sähköposti-, verkkotunnus- ja virtuaalipalvelinliiketoiminta siirtyy F-Solutionsille. Liiketoimintakauppa astuu voimaan 1.7.2021.

Kaupan myötä F-Solutionsin vastuulle siirtyvät Netplazan nykyiset webhotelli-, sähköposti-, verkkotunnus- ja virtuaalipalvelinasiakkuudet sekä liiketoimintaan liittyvät palvelut. Liiketoiminnan siirtyminen ei aiheuta muutoksia palveluiden ominaisuuksiin, hintoihin tai sopimusehtoihin. Asiakkaille liiketoimintakauppa näkyy asiakaspalvelun, viestinnän, teknisen tuen ja laskutuksen siirtymisenä F-Solutionsille.

”Netplaza on kuluvan vuoden aikana integroitunut vahvasti emoyhtiö Ciniaan ja tavoitteenamme on yhtenäistää ja vahvistaa tietoverkkoliiketoimintaamme Cinia-brändin alla. Osana tätä muutosprosessia keskitymme tietoverkko- ja kyberturvallisuusratkaisuihin”, kertoo yritysten tietoverkkoratkaisuiden liiketoimintayksikön johtaja Antti Alasalmi Cinialta.

"F-Solutions laajentaa kaupan avulla omaa hostausliiketoimintaansa. Kaupan myötä pystymme tarjoamaan sekä nykyisille että siirtyville asiakkaille entistäkin laajempia hostausratkaisuja", jatkaa F-Solutionsin toimitusjohtaja Tapio Haapala.

Netplazan henkilöstöä ei siirry kaupan myötä.

Lisätietoja:

F-Solutions Oy, toimitusjohtaja, Tapio Haapala, tapio.haapala(at)f-solutions.fi, 0440 860 030

Cinia Oy, Yritysten tietoverkkoratkaisut, liiketoimintayksikön johtaja Antti Alasalmi, antti.alasalmi(at)cinia.fi, 040 582 6854

F-Solutions tarjoaa yrityksille laaja-alaisia hosting-, tietoverkko- ja sensoriratkaisuja. Vahvuutemme on laaja yhteistyöverkosto, jonka avulla pystymme tuottamaan laadukkaita palveluita niin pienille kuin isoillekin asiakkaille.

Cinia tarjoaa turvallisia korkean käytettävyyden tietoverkko-, kyberturvallisuus- ja ohjelmistoratkaisuja. Toimintamme perustana on vankka asiantuntemus modernista sovelluskehityksestä, tietoverkkoteknologioista ja kriittisistä toimintaympäristöistä. Netplaza on ollut osa Cinia-konsernia vuodesta 2018 lähtien.

F-Solutions Oy ostaa Cinian tytäryhtiö Netplaza Oy:n hostauspalveluliiketoiminnan

F-Solutions Oy ja Cinian tytäryhtiö Netplaza Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jonka myötä Netplazan hostauspalveluliiketoiminta siirtyy F-Solutionsille.

Lue lisää

Laskutusjärjestelmän uudistus

Olemme 22.2.2021 alkaen uudistamassa laskutusjärjestelmäämme.

Lue lisää